workshops

Workshops

We geven introductieworkshops op het gehele terrein van weerbaarheid en zelfverdediging. Als kennismaking met weerbaarheid zijn workshops een goed middel. Op een actieve manier komen de deelnemers te weten wat een training in kan houden.
Ook voor professionals die erover denken om een training te organiseren over weerbaarheid, is een workshop een goede en leuke introductie. Ze krijgen een goed beeld en kunnen daardoor inschatten of een weerbaarheidstraining wel het geëigende middel is voor het doel wat zij willen bereiken.
Een workshop aan het personeel kan ook ingezet worden om kennis te maken met ons, onze methodiek en onze mogelijkheden. Bijvoorbeeld als oriëntatie op een meerdaagse training rond weerbaarheid, preventie van seksuele intimidatie of voorkomen van en handelen bij agressie. Zo maken de medewerkers kennis met weerbaarheid op een wijze die direct toepasbaar is in de praktijk.

Workshops als verbinding
We zijn specialist in het geven van workshops op personeelsdagen/congressen en symposia, waarin de deelnemers op een actieve, afwisselende bezig zijn met weerbaarheid, eigen kwaliteiten, samenwerken en ervaren van de eigen kracht. Workshops rond weerbaarheid zijn een mooie manier om op een actieve, krachtige manier aan de verbinding tussen medewerkers te werken. 

Daarnaast geven we ouderbijeenkomsten, gericht op opvoeders met als thema; "Hoe kun je de weerbaarheid van je kind/puber vergroten?"
Deze bijeenkomst geven we vaak in opdracht van scholen en instellingen, zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin.
Evenals de workshop "Samen plezier met weerbaarheid". Een workshop voor ouder en kind.