workshops

Thema-bijeenkomst weerbaarheid  voor ouders.

Er worden verschillende ouderbijeenkomsten gegeven rond thema’s die met weerbaarheid te maken hebben.

Zo zijn er ouderavonden over:


Deze ouderbijeenkomsten kunnen binnen een school of instelling gegeven worden. Zowel binnen de kinderopvang, de basisschool als het voortgezet onderwijs. Daarnaast kunnen de Centra voor Jeugd en Gezin een ouderbijeenkomst organiseren.
Als  u daarvoor belangstelling heeft, kunt u altijd contact opnemen.

Ook worden er regelmatig ouderbijeenkomsten aangeboden via de open inschrijvingen.

Zie voor data de actuele agenda.

Workshop ouder en kind  "Samen plezier met weerbaarheid"

In deze workshop waarvoor u zich samen met uw zoon of dochter (van 7 tot 12 jaar)  kunt inschrijven staat het plezier in het samen bezig zijn met weerbaarheid centraal.  In de workshop doet u samen stoeispelletjes en oefenvormen rond weerbaarheid. U leert de kracht en stevigheid van uw kind kennen en uw eigen kracht op een leuke manier aan te passen aan uw kind. We doen verschillende samenwerkingsoefeningen  en vertrouwensoefeningen,  waarbij niet alleen uw kind u moet vertrouwen, maar u ook uw kind. Deze actieve workshop geeft u samen energie, verbinding met elkaar en veel plezier.

Deze workshop kan ook gegeven worden binnen een school in instelling, zoals bijvoorbeeld het Centrum voor Jeugd en Gezin.  Als het u leuk lijkt om deze workshop, of een andere binnen uw instelling te halen, kunt u altijd contact opnemen.
U kunt hier de folder downloaden.